onsdag 23. januar 2008

Din Trafikkskole På Trafikalt Grunnkurs Sentralen

Hei!

Trafikalt-grunnkurs-sentralen.no har bevist sin styrke og leverer i dag en strøm av nye elever til en rekke skoler. Dersom din trafikkskole ønsker flere grunnkurselever og fulle trafikalt grunnkurs bør dere vurdere vår tjeneste.

Vi tør påstå at dette er markedets beste avtale for trafikkskoler som ønsker nye elever. Vi har 100% fornøydgaranti og trafikkskolen betaler for vår tjeneste kun etter at trafikkskolen selv har fått betaling for sine tjenester. Null risiko - 900 % lønnsomt!

For å lese mer eller bestille vår tjeneste gå til www.trafikalt-grunnkurs-sentralen.no/trafikkskoler.html.



Med vennlig hilsen,
Nettressurs AS

tirsdag 22. januar 2008

Refill-til-blekkpatron.no - Authority Hub

Hei!

Jeg har alltid lurt på hvorfor noen domener blir presentert med to linker etterhverandre i søkemotorresultatene i Google (Authority Hub). For et par uker siden kom jeg over informasjon om hvordan dette fungerer. Ved å følge en "oppskrift" kan man være heldig å sikre seg denne ekstra plassen i søkeresultatet.

I løpet av 30 minutter hadde jeg gjort det som skulle til for at Refill til blekkpatron.no. Så etter 3 dager kom resultatet i Google noe jeg er strålende fornøyd med!

Som alltid kan ikke slike resultater garanteres, men man stiller ganske mye sterkere hvis man vet litt om hvordan Authority Hun fungerer.

Salgsstatistikken taler for seg - det er butikk i Authority Hub bygging!

Les mer om søkemotoroptimalisering her.


Publiser innlegg
Med vennlig hilsen,
Andreas Høieggen